Presse

Pressemeddelelser

Ny restaurant på toppen af byen forener japansk madkultur med nordiske dogmer
Mens København i dag byder på en række populære sushisteder, og fikst anrettede fisk er blevet en lokal favorit-spise, har ingen endnu vovet sig ud i at krydse det japanske køkken med nordiske dogmer og lokale råvarer. Lige indtil nu hvor ildsjælen og kokken Martin Nilsson-Møller med sin japanske køkkenkniv i hånden har kreeret en enestående mad- og baroplevelse tilsat den vildeste udsigt på byens nye gastro hotspot: SUKAIBA Copenhagen.
03 Jul 2018 14:42:08 GMT
Kendt hotelprofil ny direktør på Crowne Plaza Copenhagen Towers
Når Pia Jakobsen, nuværende hoteldirektør på Crowne Plaza Copenhagen Towers til august tiltræder i en nyoprettet stilling som Director of Operations i People & Culture hos BC Hospitality Group, overtager den yderst professionelle og erfarne hotelier Jens Frank-Mikkelsen i stedet roret på et af Europas mest bæredygtige hoteller.
29 Jun 2018 10:00:00 GMT
Årsresultat 2017: Flot top- og bundlinje og massive investeringer hos BC Hospitality Group A/S
Med en samlet omsætning for koncernen på 1.118,6 mio. DKK i 2017 holder BC Hospitality Group A/S kadencen og konsoliderer den markante turn-around, som blev påbegyndt i 2014 med mærkbare investeringer i faciliteter og service, øget fokus på bæredygtighed og innovation - og som har ført til både vækst og øget tilfredshed over hele linjen.
04 Jun 2018 10:12:47 GMT
Bæredygtighed: Responsible Hospitality Day 2017 by BC Hospitality Group prisbelønnes med Danish Events & Meetings Award 2018
BC Hospitality Group, der tidligere onsdag modtog Københavns Erhvervspris 2018 for Gruppens bredtfavnende bæredygtighedstiltag, rundende dagen af med også at nuppe en Danish Events & Meetings Award 2018 (DEMA18) for tiltaget 'Responsible Hospitality Day 2017' og glæder sig over, at erhvervet anerkender behovet for øget diskussion, innovation og videndeling på området.
31 May 2018 14:00:00 GMT
BC Hospitality Group modtager Københavns Erhvervspris 2018 i kategorien Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder
BC Hospitality Group, der blandt andet driver tre internationale hoteller og Bella Center Copenhagen, modtog i dag Københavns Kommunes Erhvervspris i kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' for Gruppens utrættelige arbejde med bl.a. integration af udsatte grupper samt sikring af mangfoldighed og fleksibilitet på arbejdspladsen.
30 May 2018 15:36:03 GMT
Fremtidige fødevareløsninger: Bite Copenhagen 2018 bider sig fast i haserne på den internationale fødevarebranche
Speednetworking for virksomheder, Taste the World, kunstig intelligens i fødevarer, panel diskussioner med højt profilerede danske og internationale talere og meget mere. Den internationale fødevaremesse Bite Copenhagen har for alvor bidt sig fast i haserne hos fødevarebranchen i dets 2. leveår og leverer i 2018 udstillere, events og talks i topklasse.
30 May 2018 09:41:02 GMT
Danish Design Award for Copenhagen Towers er en hyldest til det bæredygtige byggeri
Mandag hyldede Danish Design Awards dansk design med en prisfest i Industriens Hus. Lendager Group modtog med Copenhagen Towers prisen for Building Markets.
29 May 2018 14:11:16 GMT
Kastrup Boldklub indgår det største sponsorat i ungdomsfodbold i klubbens historie med hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers
Kastrup Boldklub har underskrevet det største sponsorat i klubbens historie med hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad. Sponsoratet er det største siden klubben spillede i første division og gælder stævnet 'Crowne Plaza Elite Cup', der afvikles den 24-26.august 2018 og er en fodboldturnering for eliteungdomshold.
18 May 2018 11:53:29 GMT
BC Hospitality Group lancerer ny limousineservice
Som den første hoteloperatør i Danmark lancerer BC Hospitality Group egen limousineservice for sine gæster og kunder. Med den ny service tilbyder koncernens enheder nu både lufthavn- og krydstogt shuttleservice samt eksklusiv limousinekørsel og styrker dermed endnu en gang service- og kundeoplevelsen.
06 May 2018 20:00:00 GMT
Stærkt momentum i kongresmarkedet gør, at Bella Center Copenhagen afslører planer om at opføre Nordeuropas største kongressal
Bella Center Copenhagen planlægger at investere et trecifret millionbeløb i nye og større kongresfaciliteter for at udnytte den store efterspørgsel efter København som kongresdestination samt at sikre, at kongrescenteret forbliver blandt verdens mest attraktive. Der er gang i markedet for internationale kongresser og de storbyer i verden, som København normalt konkurrerer med på området har enten, eller er i gang med at udvide deres kongresfaciliteter som resultat af den stigende efterspørgsel.
30 Apr 2018 05:00:00 GMT

Rss feed from server

not available or rss format not supported

Pressekontakt

Anne Marie Barsøe
E-mail: anba@bchg.dk
Mobil: 8188 4843

 

Fotos

Ønskes fotos til redaktionel anvendelse fra et af BC Hospitality Group A/S forretningsområder, så kontakt venligst presse@bchg.dk

 

Nyhedsbreve

Tilmeld dig BC Hospitality Groups nyhedsbreve her