Presse

Pressemeddelelser

Finalerne i eSuperligaen, Danmarks største FIFA-turnering, afholdes i Forum.
Esport er kommet for at blive, det er slået fast en gang for alle. Interessen går kun i en retning, nemlig op, og det stiller helt andre krav til lokationer og faciliteter.
04 Dec 2018 04:00:00 GMT
Årets Bogforum i Bella Center trak læsere til fra hele landet
Med knap 300 arrangementer på de officielle scener, kunne Bogforum 2018 præsentere det mest ambitiøse sceneprogram nogensinde. Og med 33.338 besøgende blev årets Bogforum den tredjestørste - målt på betalende gæster.
29 Oct 2018 11:29:17 GMT
Bogforums Debutantpris 2018 går til Anita Furu
Ud af 32 indstillede debutanter, hvoraf 4 var shortlisted, blev det Anita Furu, der løb med Bogforums Debutantpris 2018 for romanen Mit halve liv.
26 Oct 2018 09:15:00 GMT
Shortlisten til Bogforums Debutantpris 2018
32 debutanter var i år indstillet til Bogforums Debutantpris. Juryens fire medlemmer har efter endt læsning udvalgt 4 titler, der alle er shortlisted til prisen.
15 Oct 2018 12:32:56 GMT
AC Hotel Bella Sky Copenhagen kåret som bedste hotel i København
AC Hotel Bella Sky Copenhagen blev i går aftes kåret som 'Bedste Hotel i København' til Danish Travel Awards 2018. Det er anden gang på blot tre år, at det ikoniske Københavnerhotel løber med prisen. Sidste år modtog søsterhotellet Copenhagen Marriott prisen i samme kategori.
04 Oct 2018 11:17:31 GMT
Bogforum bliver større end nogensinde før
Flere scener end nogensinde, et helt nyt område og masser af Børnebogsforum for hele familien er blot noget af det, man kan opleve på dette års Bogforum.
01 Oct 2018 08:00:00 GMT
BC Hospitality Group A/S vinder ISS Diversity Prize 2018 for markant mangfoldighedsindsats
Tre organisationer var med i opløbet, da ISS for fjerde gang uddelte ISS Diversity Prize. I år gik prisen til BC Hospitality Group A/S for koncernens strukturerede og resultatorienterede arbejde med ledelse af mangfoldige teams. Prisen blev overrakt i forbindelse med ISS-konferencen 'Ledelse i et mangfoldigt perspektiv' den 27. september 2018.
28 Sep 2018 08:23:09 GMT
Vagtskifte i pressestolen hos BC Hospitality Group A/S
Goddag til den nye og farvel til den tidligere: Den 1. november 2018 tiltræder Karen Østerbye stillingen som ny pressechef hos BC Hospitality Group A/S.
21 Sep 2018 03:30:00 GMT
Responsible Hospitality Day 2018: Ung Bæredygtighedskonference opnår stor opbakning i hotel- og restaurationsmiljøet i blot dets 2. leveår
Hotel- og kongresudbyderen BC Hospitality Group gav i denne uge igen et velment 'puf' til dialogen omkring udvikling og implementering af bæredygtige løsninger i den danske hospitality branche. Det skete med 2. udgave af den prisbelønnede non-profit konference Responsible Hospitality Day 2018 - hosted by BC Hospitality Group. Initiativet tiltrak i år endnu flere engagerede aktører, deriblandt en række konkurrerende venue- og hoteludbydere - og det er rigtigt gode takter, siger Allan L. Agerholm, der er administrerende direktør for BC Hospitality Group og en af branchens helt store ildsjæle på bæredygtighedsområdet.
31 Aug 2018 12:35:09 GMT
BC Hospitality Group frier til digitale mødebookere med lanceringen af ny brugervenlig mødebookingportal; Copenhagenmeetings.dk
BC Hospitality Group introducerer nu en helt ny digital mødebookingportal, Copenhagenmeetings.dk, der udbyder ledige mødefaciliteter på tre kendte mødesteder i København; Copenhagen Marriott, Comwell Conference Center Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers. Den nye portal giver digitale mødebookere mulighed for at få et lynhurtigt overblik over disponible mødelokaler alle tre steder i byen og for øjeblikkelig booking, betaling og bekræftelse, og forventes at blive en populær løsning for kunder på jagt efter mødefaciliteter med plads op til 30 deltagere, der kan arrangeres her og nu.
30 Aug 2018 08:00:00 GMT
Kun 8 dage tilbage til Bite Copenhagen åbner med 150+ udstillere, friske talere og madfrontløbere
Om blot 8 dage åbner Bite Copenhagen op i Bella Center Copenhagen. Den internationale fødevaremesse, nu i sit 2. leveår, melder om udstillerrekord og byder de mange fagfolk og madelskere, der forventes at besøge messen, på et sandt mekka af innovation, gastronomi, foodtech, mad med holdning, entreprenørskab, kompromisløs kvalitet, nye produkter, smagsprøver og ny viden - og alt sammen leveret af over 150 innovative udstillere, inspirerende talere og madfrontløbere.
22 Aug 2018 12:45:56 GMT
NY RESTAURANT: København får ny gastro hotspot med japansk-inspireret køkkenkunst og byens vildeste udsigt
Tilbagelænet overskud og cool forkælelse. En international stemning, der starter og slutter på toppen. Affordable luxury med raffinerede drinks i baren, delikate middage i restauranten og stilfuld hygge i cigarloungen - alt sammen tilsat byens vildeste udsigt. Det er, hvad der venter gæsterne, når byens nye gastro hotspot, SUKAIBA Copenhagen, åbner på fredag på toppen af designhotellet AC Hotel Bella Sky. SUKAIBA Copenhagen byder på sofistikeret japansk madkultur baseret på bæredygtighed og lokaltproducerede råvarer.
17 Aug 2018 04:30:00 GMT
Ny restaurant på toppen af byen byder på vovede japansk inspirerede retter
Mens København i dag byder på en række populære sushisteder, og fikst anrettede fisk er blevet en lokal favorit-spise, har ingen endnu vovet sig ud i at krydse det japanske køkken med dogmer om bæredygtighed og lokale råvarer. Lige indtil nu hvor ildsjælen og kokken Martin Nilsson-Møller med sin japanske køkkenkniv i hånden har kreeret en enestående mad- og baroplevelse tilsat den vildeste udsigt på byens nye gastro hotspot: SUKAIBA Copenhagen.
03 Jul 2018 14:42:08 GMT
Kendt hotelprofil ny direktør på Crowne Plaza Copenhagen Towers
Når Pia Jakobsen, nuværende hoteldirektør på Crowne Plaza Copenhagen Towers til august tiltræder i en nyoprettet stilling som Director of Operations i People & Culture hos BC Hospitality Group, overtager den yderst professionelle og erfarne hotelier Jens Frank-Mikkelsen i stedet roret på et af Europas mest bæredygtige hoteller.
29 Jun 2018 10:00:00 GMT
Årsresultat 2017: Flot top- og bundlinje og massive investeringer hos BC Hospitality Group A/S
Med en samlet omsætning for koncernen på 1.118,6 mio. DKK i 2017 holder BC Hospitality Group A/S kadencen og konsoliderer den markante turn-around, som blev påbegyndt i 2014 med mærkbare investeringer i faciliteter og service, øget fokus på bæredygtighed og innovation - og som har ført til både vækst og øget tilfredshed over hele linjen.
04 Jun 2018 10:12:47 GMT
Bæredygtighed: Responsible Hospitality Day 2017 by BC Hospitality Group prisbelønnes med Danish Events & Meetings Award 2018
BC Hospitality Group, der tidligere onsdag modtog Københavns Erhvervspris 2018 for Gruppens bredtfavnende bæredygtighedstiltag, rundende dagen af med også at nuppe en Danish Events & Meetings Award 2018 (DEMA18) for tiltaget 'Responsible Hospitality Day 2017' og glæder sig over, at erhvervet anerkender behovet for øget diskussion, innovation og videndeling på området.
31 May 2018 14:00:00 GMT
BC Hospitality Group modtager Københavns Erhvervspris 2018 i kategorien Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder
BC Hospitality Group, der blandt andet driver tre internationale hoteller og Bella Center Copenhagen, modtog i dag Københavns Kommunes Erhvervspris i kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' for Gruppens utrættelige arbejde med bl.a. integration af udsatte grupper samt sikring af mangfoldighed og fleksibilitet på arbejdspladsen.
30 May 2018 15:36:03 GMT
Fremtidige fødevareløsninger: Bite Copenhagen 2018 bider sig fast i haserne på den internationale fødevarebranche
Speednetworking for virksomheder, Taste the World, kunstig intelligens i fødevarer, panel diskussioner med højt profilerede danske og internationale talere og meget mere. Den internationale fødevaremesse Bite Copenhagen har for alvor bidt sig fast i haserne hos fødevarebranchen i dets 2. leveår og leverer i 2018 udstillere, events og talks i topklasse.
30 May 2018 09:41:02 GMT
Danish Design Award for Copenhagen Towers er en hyldest til det bæredygtige byggeri
Mandag hyldede Danish Design Awards dansk design med en prisfest i Industriens Hus. Lendager Group modtog med Copenhagen Towers prisen for Building Markets.
29 May 2018 14:11:16 GMT
Kastrup Boldklub indgår det største sponsorat i ungdomsfodbold i klubbens historie med hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers
Kastrup Boldklub har underskrevet det største sponsorat i klubbens historie med hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestad. Sponsoratet er det største siden klubben spillede i første division og gælder stævnet 'Crowne Plaza Elite Cup', der afvikles den 24-26.august 2018 og er en fodboldturnering for eliteungdomshold.
18 May 2018 11:53:29 GMT
BC Hospitality Group lancerer ny limousineservice
Som den første hoteloperatør i Danmark lancerer BC Hospitality Group egen limousineservice for sine gæster og kunder. Med den ny service tilbyder koncernens enheder nu både lufthavn- og krydstogt shuttleservice samt eksklusiv limousinekørsel og styrker dermed endnu en gang service- og kundeoplevelsen.
06 May 2018 20:00:00 GMT
Stærkt momentum i kongresmarkedet gør, at Bella Center Copenhagen afslører planer om at opføre Nordeuropas største kongressal
Bella Center Copenhagen planlægger at investere et trecifret millionbeløb i nye og større kongresfaciliteter for at udnytte den store efterspørgsel efter København som kongresdestination samt at sikre, at kongrescenteret forbliver blandt verdens mest attraktive. Der er gang i markedet for internationale kongresser og de storbyer i verden, som København normalt konkurrerer med på området har enten, eller er i gang med at udvide deres kongresfaciliteter som resultat af den stigende efterspørgsel.
30 Apr 2018 05:00:00 GMT
meetly.dk - NY dansk online platform sætter turbo på videndeling og debat om mødet mellem mennesker
I dag ser Danmarks nye onlineplatform dedikeret til mødet mellem mennesker - meetly.dk - dagens lys. Bag initiativet står BC Hospitality Group A/S, en af hospitality-branchens største aktører, som med tiltaget ønsker at sætte skub i og diskutere værdien af det menneskelige møde. Og netop debat og videndeling på tværs af branchen glæder koncernens marketingdirektør og manden bag idéen, Morten Jensen, sig rigtigt meget til.
16 Apr 2018 11:15:45 GMT
Copenhagen Games har vokseværk! - og rykker ind i Bella Center Copenhagen
Igen i år vender Danmarks ældste og mest traditionsrige esportsevent tilbage - nu større end nogensinde! Copenhagen Games rykker denne påske til nye, større lokaler i Bella Center Copenhagen og er klar til at tage imod næsten dobbelt så mange gæster som sidste år.
26 Mar 2018 14:06:06 GMT
Champions Battle 2018: Caroline Wozniacki & Venus Williams mødes i Telia Parken – og på Copenhagen Marriott Hotel
Det var en stor dag for dengang 12-årige Caroline Wozniacki, da hun tilbage i 2002 fik lov til at hilse på sit store tennisidol Venus Williams, der toppede verdensranglisten over kvindelige tennisspillere. Nu gentager den historiske dag sig, når Australian Open 2018-vinderen Caroline Wozniacki møder den amerikanske tennislegende Venus Williams i Telia Parken i København. Copenhagen Marriott Hotel har samtidig fornøjelsen af at huse begge verdensstjerner under Champions Battle samt at være vært for det officielle pressemøde - og det er bestemt ikke en tilfældighed!
23 Mar 2018 09:00:00 GMT
Nye toner på Copenhagen Marriott Hotel: Home Concerts i The Royal Suite byder på nyt musik koncept i mageløse rammer
Et nyt musik kultur koncept - Home Concerts i The Royal Suite - rykker onsdag den 11. april ind på Copenhagen Marriott Hotel ved Kalvebod Brygge for første gang, og det bliver den konservatorieuddannede guitarist Jacob Gurevitsch, der giver den første intimkoncert i byens nyeste luksussuite. Både hotellet og Camille Jones, dansk popsangerinde og arrangøren af Home Concerts, glæder sig til det nye samarbejde, der inkluderer fem unikke intimkoncerter i løbet af 2018.
20 Mar 2018 12:49:53 GMT
Kom og deltag i internationalt fødevaretopmøde i København i august
Verden står i dag over for store fødevareudfordringer. Nu inviterer miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen til internationalt topmøde i København, hvor du kan komme med dine input til løsningerne.
13 Mar 2018 08:35:03 GMT
Hilton vender tilbage til København – og rykker ind på markant beliggenhed ved Knippelsbro
ATP Ejendomme og BC Hospitality Group indgår i fælles hotelprojekt og sikrer sammen Hilton-kædens tilbagevenden til København. De to parter investerer i en omfattende om- og tilbygning af det tidligere Nordea-domicil på Strandgade 7, der nu omdannes til et nyt Hilton hotel. Hotellet forventes at stå parat i løbet af 2020.
08 Mar 2018 07:00:36 GMT
’Eternal Sundown’: Copenhagen Marriott Hotel bakker op om byens første lysfestival med spektakulær installation på ‘Bølgen’
Copenhagen Marriott Hotel byder byens borgere og hotellets gæster velkommen til årets nye store lysfestival - Copenhagen Light Festival - når lysene tændes i det spektakulære lysværk 'Eternal Sundown' af danske Mads Vegas på Kalvebod Brygges skulpturelle bro 'Bølgen'.
01 Feb 2018 22:18:29 GMT
Æstetik møder funktionalisme i luksusklasse når The Royal Suite på Copenhagen Marriott slår dørene op efter en totalrenovering på 4,5 mio. kr
En ny suite med nyt design og ny lyd - men med samme unikke udsigt, 5-stjernede komfort og en velkendt hjemlig følelse. Copenhagen Marriott på Kalvebod Brygge lægger stærkt fra land inden årets første måned er omme med relanceringen af luksussuiten, The Royal Suite, der står klar efter en opgradering for 4,5 mio. kr. og byder på et modigt twist af international luksus og stilren dansk funktionalitet.
26 Jan 2018 04:30:00 GMT

Rss feed from server

not available or rss format not supported

    Side

  • 1
  • -
  • 2

Pressekontakt

Karen Østerbye
E-mail: kars@bchg.dk
Mobil: 8188 4843

 

Fotos

Ønskes fotos til redaktionel anvendelse fra et af BC Hospitality Group A/S forretningsområder, så kontakt venligst presse@bchg.dk

 

Nyhedsbreve

Tilmeld dig BC Hospitality Groups nyhedsbreve her